Automotive & Aircraft

NMF Industries leverer emner og løsninger til brancher, hvor det endelige produkt er i bevægelse, flytter sig og bærer på mange kilo. For både automotive- og airspace-kunder gælder, at de er underlagt meget strenge krav til sikkerhed, dokumentation, certificeringer, standarder m.m.

Hos NMF Industries leverer vi både kvalitet og dokumentation, der matcher disse krav. For eksempel med brugen af ID-gravering på emnerne, så de er nemme at arbejde videre med og samle – og så hver del er sporbar i forhold til kundens dokumentation.


Rammer til racerbiler

Hos QuickTube, der er en del af Skovsager Group, giver stor erfaring med 3D-rørlaserteknologi os mulighed for at skære rammer til biler. For Flexlease Racing Team, der producerer racerbiler, sætter vi samtidig fiberskaller udenpå metalrammerne og ID-graverer dem, så de er nemme at svejse sammen og arbejde videre med for kunden selv.


Praktisk skydeskive i aluminium

For det danske forsvar producerer NMF Industries specialfremstillede skydeskiver i aluminium. Skydeskiverne har alle aluminium-materialets fordele: Lav vægt, nem håndtering og genanvendelighed.


Bagpartier der overholder alle standarder

NMF Industries leverer bagpartier til lastbiler og kraner, der overholder alle standarder, styrkeberegninger osv. Det gør vi i et tæt samarbejde med kundens egne konstruktører, så vi sammen sikrer præcis den løsning, kunden skal bruge. Vi står også for pladedelen på opgaven, og NMF Industries laver graveringer i emnerne efter kundens ønsker.

Billeder er på vej!